111031 – Go-Live

I måndags var det dags att go-live med SAP projektet i Örnsköldsvik. Över helgen så rådde det en febril verksamhet med migrering och finputsning för att färdigställa systemet. För användarna var det lite ovant i början men efter första veckan börjar huvud processerna flyta på riktigt bra. En del justeringar har gjorts för att trimma in dessa. Installationen har varit omfattande och mitt arbete har främst varit att arbetat med logistikuppsättning för lager. Just nu arbetar vi med att trimma in funktionalitet för produktion, stora produktionsorder som skall försörjas under ett antal dagar mot produktionslinan. Plock sker i handdator eller i terminaler för paternosterverken. Projektet övergår nu i en supportfas fram till vecka 51.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.